Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor : Stockfoto

Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151812080
Collectie:
OJO Images
Doctors And Nurses Wheeling Patient On Gurney In Hospital Corridor StockfotoSpoedeisende hulp,Ziekenhuis,Patiënt,Dokter,Zorgzaamheid,Gezondheidszorg en medicijnen,Noodgevallen en rampen,Verpleegkundige,Japanse etniciteit,Teamwerk,IV-infuus,Aziatische en Indiase etniciteit,Volwassen,Ten voeten uit,Ziekenhuisbed,Binnenopname,Dringendheid,Gang,Mensen,Operatiekleding,Wandelen,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Bovenlichaam,Brancard,Deskundigheid,Duwen,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Horizontaal,Indiase etniciteit,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mannen,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Vijf personen,Volwassen vrouwen,Zuid-Afrika,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: OJO Images