Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor : Stockfoto

Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
151812080
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Sam Edwards
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctors And Nurses Wheeling Patient On Gurney In Hospital Corridor Stockfoto 151812080Spoedeisende hulp,Patiënt,Ziekenhuis,Dokter,Noodgevallen en rampen,Zorgzaamheid,Gezondheidszorg en medicijnen,Verpleegkundige,Volwassen,Aziatische en Indiase etniciteit,Dringendheid,IV-infuus,Mensen,Operatiekleding,Teamwerk,Ten voeten uit,Wandelen,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Brancard,Deskundigheid,Duwen,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gang,Horizontaal,Indiase etniciteit,Japanse etniciteit,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mannen,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Vijf personen,Volwassen vrouwen,Ziekenhuisbed,Zuid-Afrika,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: OJO Images