Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor : Stockfoto

Doctors and nurses wheeling patient on gurney in hospital corridor

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151812080
Collectie:
OJO Images
Doctors And Nurses Wheeling Patient On Gurney In Hospital Corridor Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Brancard,Deskundigheid,Dokter,Dringendheid,Duwen,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gang,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,IV-infuus,Indiase etniciteit,Japanse etniciteit,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Ongelukken en rampen,Operatiekleding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Saamhorigheid,Samenwerking,Spoedeisende hulp,Staan,Teamwerk,Ten voeten uit,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verpleegkundige,Vertrouwen,Vijf personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wandelen,Ziekenhuis,Ziekenhuisbed,Zorgzaamheid,Zuid-Afrika,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: OJO Images