Doctor working on netbook in cafeteria : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor working on netbook in cafeteria

Credits: 
Ben Bloom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95764042
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.564 px (44,03 x 30,18 cm) - 300 dpi - 6,63 MB
Doctor Working On Netbook In Cafeteria StockfotoDokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Laptop,Laptop,Bejaard,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Laboratoriumjas,25-29 jaar,30-34 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Binnenopname,Bril,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Glazen steen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onscherpe achtergrond,Raam,Spiraalblok,Tafel,Techniek,Thermosfles,Verbinding,Vertrouwen,VolwassenPhotographer Collection: Stone Getty Images