Doctor working in surgery room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor working in surgery room

Credits: 
Roy Ritchie
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200398588-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.426 px (43,35 x 29,01 cm) - 300 dpi - 5,05 MB
Doctor Working In Surgery Room StockfotoHartmonitor,Chirurgie,Operatiekamer,Chirurg,Operatiebril,Close-up,50-54 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Deskundigheid,Eén persoon,Focus,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,IV-infuus,Kleurenfoto,Medische technische apparatuur,Mensen op de achtergrond,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Operatiehandschoen,Operatiekapje,Operatiekleding,Operatiemasker,Operatietafel,Patiënt,Techniek,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Werken,ZittenPhotographer Collection: Stone