Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor with young patient reviewing bone x-rays : Stockfoto

Doctor with young patient reviewing bone x-rays

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429731
Collectie:
OJO Images
Doctor With Young Patient Reviewing Bone Xrays Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,8-9 jaar,Afbeelding,Armen omhoog,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Dag,Deskundigheid,Discussie,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Draaien,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Lagere schoolleeftijd,Ledematen,Lichamelijk letsel,Londen - Engeland,Medische onderzoekskamer,Medische röntgenfoto,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Onderzoekstafel,Patiënt,Patiënte,Portret,Praten,Problemen,Radioloog,Röntgenfoto,Staan,Tegenlicht,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verpleegkundige,Vertrouwen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke dokter,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: OJO Images