doctor with stethoscope, close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor with stethoscope, close-up

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98324951
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.063 x 4.453 px (34,40 x 37,70 cm) - 300 dpi - 4,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Doctor With Stethoscope Closeup StockfotoStethoscoop,Dokter,Close-up,Armen langs het lichaam,Gezondheidszorg en medicijnen,Autoriteit,Laboratoriumjas,Staan,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Dag,Duitsland,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van een serie,Vaardigheid,Verticaal,Volwassen,ZiekenhuisPhotographer Collection: Stone Joos Mind