Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor using stethoscope to check little boy : Stockfoto

Doctor using stethoscope to check little boy

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
159628255
Collectie:
Image Source
Doctor Using Stethoscope To Check Little Boy Stockfoto2-3 jaar,40-44 jaar,Binnenopname,Borstkas,Bruin haar,Dokter,Dokterspraktijk,Engeland,Focus op achtergrond,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Handgebaar,Horizontaal,Humor,Jongens,Kind,Kinderarts,Kindertijd,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Luisteren,Mannen,Mensen,Naar de hartslag luisteren,Omhoog kijken,Onderzoeken,Onschuld,Ontbloot bovenlichaam,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Peuter,Schattig,Stethoscoop,Twee personen,Twijfel,Vasthouden,Verwarring,Volwassen,Welzijn,Witte achtergrond,Ziekenhuis,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Image Source