Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking with patient : Stockfoto

Doctor talking with patient

Credits: 
Blend Images - Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
97421096
Collectie:
Brand X Pictures
Doctor Talking With Patient StockfotoDokter,Patiënt,Afrikaanse etniciteit,Praten,Doktersonderzoek,Mannen,Mannelijke vriendschap,Op de rug gezien,Stethoscoop,Zorgzaamheid,Dokterspraktijk,Alleen mannen,Frontaal,Glimlachen,Mid-volwassen,Oudere volwassenen,Vriendschap,30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bril,Communicatie,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Luisteren,Medische onderzoekskamer,Medische status,Mensen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,New Jersey,Onderzoeken,Oudere mannen,Portretfoto,Staan,Twee personen,Vaardigheid,Vasthouden,Vertrouwen,Volwassen,Vrolijk,West New York - New Jersey,ZiekenhuisPhotographer Collection: Brand X Pictures