Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking with older patient and wife : Stockfoto

Doctor talking with older patient and wife

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
166272543
Collectie:
Caiaimage
Doctor Talking With Older Patient And Wife StockfotoDiabetes,Dokter,Patiënt,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Fles,Computermonitor,Huiselijk leven,Pil,Bloedtest,Medicijnen,Medische test,Ondersteuning,Tablet-pc,Techniek,Binnenopname,Bloed,Kijken naar,Oudere volwassenen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zitten,Badjas,Bejaard,Bloedsuikertest,Computeren,Drie personen,Geluk,Mannen,Mensen,Onderwijzen,Tonen,Vinger,45-49 jaar,65-70 jaar,70-79 jaar,Actieve ouderen,Advies,Alleen volwassenen,Apparatuur,Autarkie,Beroep,Bovenlichaam,Communicatie,Controle,Dag,Doktersrecept,Dosis,Draadloze technologie,Draagbaarheid,East Grinstead,Europese etniciteit,Fotografie,Gemak,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Groot-Brittannië,Heteroseksueel koppel,Huisbezoek,Internet,Kleurenfoto,Luisteren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke vinger,Nauwkeurigheid,Onderzoeken,Oudere mannen,Pensioen,Praten,Routine,Seniore vrouwen,Senioren mannen,Staan,Uitleggen,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Verouderingsproces,Verpleeghuis,Verticaal,Vertrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Caiaimage