Doctor talking with an elderly patient at surgery : Stockfoto
Natural Light, Nursing Home


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor talking with an elderly patient at surgery

Credits: 
Bambu Productions
Bijschrift:
Natural Light, Nursing Home
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83312342
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Doctor Talking With An Elderly Patient At Surgery StockfotoPatiënt,Bejaard,Gezondheidszorg en medicijnen,Zorgzaamheid,Geluk,Discussie,Praten,Dokterspraktijk,Senioren mannen,70-79 jaar,Vrolijk,Vrouwelijke dokter,Hulp,Mensen,Deskundigheid,Oudere volwassenen,Tevredenheid,Twee personen,Zitten,Europese etniciteit,Bank,Brazilië,Handen vasthouden,40-44 jaar,Delen,Pret,Stethoscoop,Hand op schouder,Laboratoriumjas,Oudere vrouwen,Vertrouwen,Alleen volwassenen,Boom,Dag,Deelstaat São Paulo,Driekwartlengte,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Horizontaal,Stralende lach,Vaardigheid,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Bambu Productions Natural Light, Nursing Home