Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking with an elderly patient at surgery : Stockfoto
Natural Light, Nursing Home

Doctor talking with an elderly patient at surgery

Bijschrift:
Natural Light, Nursing Home
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83312342
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Bambu Productions
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctor Talking With An Elderly Patient At Surgery Stockfoto 83312342Patiënt,Bejaard,Zorgzaamheid,Gezondheidszorg en medicijnen,Geluk,70-79 jaar,Dokterspraktijk,Senioren mannen,Vrouwelijke dokter,Discussie,Praten,Mensen,Vrolijk,Zitten,Brazilië,Oudere volwassenen,Deskundigheid,Tevredenheid,Twee personen,Handen vasthouden,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Bank,Boom,Dag,Deelstaat São Paulo,Delen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Hand op schouder,Horizontaal,Hulp,Laboratoriumjas,Oudere vrouwen,Pret,Stethoscoop,Stralende lach,Vaardigheid,Vertrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Bambu Productions Natural Light, Nursing Home