Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking to patient in hospital : Stockfoto

Doctor talking to patient in hospital

Credits: 
Blend Images/Ariel Skelley
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
151333488
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Vetta
Doctor Talking To Patient In Hospital Stockfoto 151333488Dokter,Patiënt,Mannen,Praten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bejaard,Oudere volwassenen,Pijn,Senioren mannen,Ziekte,Vertrouwen,Ziekenhuis,Cardioloog,Ongerust,Twee personen,Verouderingsproces,Doktersonderzoek,Mensen,Ziekenhuiskleren,80-89 jaar,Chirurg,Gezondheidszorg en medicijnen,Operatiekleding,Volwassen,Aanraken,Alleen volwassenen,Gezicht aan gezicht,Grimassen,Horizontaal,Kliniek,Zorgzaamheid,45-49 jaar,Alleen mannen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Deskundigheid,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gelijkheid,Halfgekleed,Herstel,Identiteit,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Multi etnische groep,Ongerustheid,Oudere mannen,Over shoulder,Portretfoto,Problemen,Richmond - Virginia,Saamhorigheid,Uitleggen,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Virginia,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisidentificatiearmbandPhotographer Collection: Vetta