Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking to patient in hospital : Stockfoto

Doctor talking to patient in hospital

Credits: 
Ariel Skelley
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151333488
Collectie:
Blend Images
Doctor Talking To Patient In Hospital StockfotoPatiënt,Dokter,Mannen,Praten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bejaard,Oudere volwassenen,Pijn,Senioren mannen,Cardioloog,Ziekte,Ongerust,Vertrouwen,Ziekenhuis,Twee personen,Verouderingsproces,Doktersonderzoek,Mensen,Volwassen,Ziekenhuiskleren,80-89 jaar,Chirurg,Gezondheidszorg en medicijnen,Operatiekleding,Over shoulder,Zorgzaamheid,Aanraken,Alleen volwassenen,Gezicht aan gezicht,Grimassen,Horizontaal,Kliniek,45-49 jaar,Alleen mannen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Deskundigheid,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gelijkheid,Halfgekleed,Herstel,Identiteit,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Multi etnische groep,Ongerustheid,Oudere mannen,Portretfoto,Problemen,Richmond - Virginia,Saamhorigheid,Uitleggen,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Virginia,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisidentificatiearmbandPhotographer Collection: Blend Images