Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor talking to patient in hospital : Stockfoto

Doctor talking to patient in hospital

Credits: 
Ariel Skelley
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151333488
Collectie:
Blend Images
Doctor Talking To Patient In Hospital Stockfoto45-49 jaar,80-89 jaar,Aanraken,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Cardioloog,Chirurg,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Gelijkheid,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Grimassen,Halfgekleed,Herstel,Horizontaal,Identiteit,Kleurenfoto,Mannen,Medische kliniek,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Multi etnische groep,Ongerust,Ongerustheid,Operatiekleding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Over shoulder,Patiënt,Pijn,Portretfoto,Praten,Problemen,Richmond - Virginia,Saamhorigheid,Senioren mannen,Twee personen,Uitleggen,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Verouderingsproces,Vertrouwen,Virginia,Volwassen,Zelfvertrouwen,Ziekenhuis,Ziekenhuisidentificatiearmband,Ziekenhuiskleren,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Blend Images