Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor speaking with female patient : Stockfoto

Doctor speaking with female patient

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92866601
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.409 px (43,37 x 28,86 cm) - 300 dpi - 4,15 MB
Release-informatie:
Model en property release
Doctor Speaking With Female Patient Stockfoto35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Communicatie,Dag,Discussie,Document,Dokter,Draadloze technologie,Fotografie,Geluk,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Laboratoriumjas,Laptop,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Portretfoto,Praten,Stethoscoop,Stoel,Stralende lach,Techniek,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Iconica JLP Studios