Doctor relaxing with feet up in x-ray laboratory : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor relaxing with feet up in x-ray laboratory

Credits: 
Hans Neleman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200523298-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.796 x 3.600 px (40,61 x 30,48 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Doctor Relaxing With Feet Up In Xray Laboratory StockfotoLaboratorium,Dokter,Ontspanning,Op de rug gezien,Gezondheidszorg en medicijnen,Medische röntgenfoto,Tevreden,Voeten omhoog,Doktersonderzoek,Handen op achterhoofd,Medisch onderzoek,40-44 jaar,Achterover leunen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Beschouwing,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hersenen,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Professioneel beroep,Ziekenhuis,ZittenPhotographer Collection: Stone