Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor/ Nurse holding blood bag. : Stockfoto

Doctor/ Nurse holding blood bag.

Credits: 
Peter Dazeley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85074738
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.889 x 3.661 px (41,39 x 31,00 cm) - 300 dpi - 7,23 MB
Doctor Nurse Holding Blood Bag StockfotoBloeddonatie,Bloedzak,Spoedeisende hulp,Dokter,Vrijgevigheid,Bloed,Groot-Brittannië,Hygiëne,Close-up,Eén persoon,Londen - Engeland,Dringendheid,60-64 jaar,Afhankelijkheid,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Binnenopname,Crisis,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Herstel,Horizontaal,Medicijnen,Menselijk bloed,Mensen,Middelste deel,Noodgevallen en rampen,Onderdeel van,Operatiegewaad,Operatiehandschoen,Overleven,Parson's Green,Redden,Staan,Stethoscoop,Vasthouden,ZiekenhuisPhotographer Collection: Photographer's Choice Peter Dazeley