Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor/ Nurse holding blood bag. : Stockfoto

Doctor/ Nurse holding blood bag.

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85074738
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.889 x 3.661 px (41,39 x 31,00 cm) - 300 dpi - 7,23 MB
Release-informatie:
Model release
Doctor Nurse Holding Blood Bag Stockfoto60-64 jaar,Afhankelijkheid,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Binnenopname,Bloed,Bloeddonatie,Bloedzak,Close-up,Crisis,Dag,Dokter,Dringendheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Herstel,Horizontaal,Hygiëne,Londen - Engeland,Medicijnen,Menselijk bloed,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van,Ongelukken en rampen,Operatiegewaad,Operatiehandschoen,Overleven,Parson's Green,Redding,Spoedeisende hulp,Staan,Stethoscoop,Vasthouden,Vrijgevigheid,ZiekenhuisPhotographer Collection: Photographer's Choice Peter Dazeley