Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor measuring patient blood pressure : Stockfoto
Doctor checking blood pressure with stethoscope and sphygmomanometer. Pressure Measurement

Doctor measuring patient blood pressure

Credits: 
Miroslav Georgijevic
Bijschrift:
Doctor checking blood pressure with stethoscope and sphygmomanometer. Pressure Measurement
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
160347944
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
E+
Doctor Measuring Patient Blood Pressure Stockfoto 160347944Hypertensie,Drukmeter,Apotheek,Dokter,Onderzoeken,Zorgzaamheid,Bloed,Controle,Doktersonderzoek,Druk - Spanning,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Hartmonitor,Meten,Alternatieve therapie,Ambulanceverpleegkundige,Apparatuur,Blauw,Cardioloog,Close-up,Dienstverlening,Europese etniciteit,Fotografie,Help - Engels woord,Horizontaal,Hulp,Industrie,Kliniek,Levensstijl,Mannen,Medicijnen,Meetinstrument,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Patiënt,Polsslag meten,Schoonheid,Stethoscoop,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Ziekenhuis,ZiektePhotographer Collection: E+ Miroslav GeorgijevicDoctor checking blood pressure with stethoscope and sphygmomanometer. Pressure Measurement