Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor looking at a digital tablet. : Stockfoto

Doctor looking at a digital tablet.

Credits: 
Blake Little
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
157303013
Collectie:
DigitalVision
Doctor Looking At A Digital Tablet Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Atmosferische lucht,Autoriteit,Boom,Buitenopname,Californië,Chinese etniciteit,Concentratie,Dag,De stad Los Angeles,Deskundigheid,Dokter,Draadloze technologie,Driekwart voorkant,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gevel,Gezondheidszorg en medicijnen,Helemaal kaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Omlaag kijken,Oudere volwassenen,Staan,Stethoscoop,Tablet-pc,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: DigitalVision (c)BlakeLittle,2012