Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor listening to patients cough : Stockfoto

Doctor listening to patients cough

Credits: 
Cultura/Jason Butcher
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150666784
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.664 px (42,33 x 31,02 cm) - 300 dpi - 4,03 MB
Doctor Listening To Patients Cough StockfotoHoesten,Dokter,Mannen,Patiënt,Ziekenhuis,Borstkas,Doktersonderzoek,Oudere volwassenen,Dokterspraktijk,Onderzoeken,Ontbloot bovenlichaam,Kliniek,Stethoscoop,Zitten,Gezondheidszorg en medicijnen,Beroep,Deskundigheid,Luisteren,Medische onderzoekskamer,Mensen,Onderzoekstafel,Van de zijkant,Volwassen vrouwen,Ziekte,25-29 jaar,55-59 jaar,Aldershot,Alleen volwassenen,Autoriteit,Binnenopname,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Hand voor de mond,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mond open,Omlaag kijken,Oudere mannen,Saamhorigheid,Staan,Tandartspraktijk,Twee personen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,Volwassen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Riser