Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor listening to patients cough : Stockfoto

Doctor listening to patients cough

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Jason Butcher
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150666784
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.664 px (42,33 x 31,02 cm) - 300 dpi - 4,03 MB
Release-informatie:
Model release
Doctor Listening To Patients Cough Stockfoto25-29 jaar,55-59 jaar,Aldershot,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Borstkas,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Hand voor de mond,Hoesten,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Luisteren,Mannen,Medische kliniek,Medische onderzoekskamer,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mensen,Mond open,Omlaag kijken,Onderzoeken,Onderzoekstafel,Ontbloot bovenlichaam,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Saamhorigheid,Staan,Stethoscoop,Tandartspraktijk,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,Ziekte,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Cultura Exclusive