Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor listening to a senior patient's heart : Stockfoto

Doctor listening to a senior patient's heart

Credits: 
Ron Levine
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
159087328
Collectie:
Photographer's Choice RF
Doctor Listening To A Senior Patients Heart Stockfoto40-44 jaar,70-79 jaar,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Autoriteit,Bejaard,Binnenopname,Bovenlichaam,Canada,Dag,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Echte mensen,Exploratie,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Kleurenfoto,Luisteren,Mensen,Montréal,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Portret,Seniore vrouwen,Spontaan,Stethoscoop,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Wijsheid,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Photographer's Choice RF Ron Levine