Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor listening the kid heart : Stockfoto
Natural Light

Doctor listening the kid heart

Credits: 
Bambu Productions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Natural Light
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83312542
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 6,16 MB
Release-informatie:
Model en property release
Doctor Listening The Kid Heart Stockfoto40-44 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Brazilië,Dag,Deelstaat São Paulo,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Fotografie,Geluk,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Groei,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Laboratoriumjas,Luisteren,Medisch beroep,Menselijk hart,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Naar de hartslag luisteren,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Ontbloot bovenlichaam,Operatiehandschoen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Portretfoto,Staan,Stethoscoop,Stralende lach,Twee personen,Vriendschap,Vrolijk,Vrouwelijke dokter,Zintuiglijke waarneming,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank Bambu Productions Natural Light