Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor listening the kid heart : Stockfoto
Natural Light

Doctor listening the kid heart

Credits: 
Bambu Productions
Bijschrift:
Natural Light
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83312542
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 6,16 MB
Doctor Listening The Kid Heart StockfotoDokterspraktijk,Patiënt,Dokter,Kind,Vrouwelijke dokter,Doktersonderzoek,Kindertijd,Luisteren,Stethoscoop,Brazilië,Jongens,Naar de hartslag luisteren,Operatiehandschoen,40-44 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Dag,Deelstaat São Paulo,Deskundigheid,Fotografie,Geluk,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Groei,Horizontaal,Laboratoriumjas,Medisch beroep,Menselijk hart,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Ontbloot bovenlichaam,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Staan,Stralende lach,Twee personen,Vriendschap,Vrolijk,Zintuiglijke waarneming,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank Bambu Productions Natural Light