Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor holding test tube in foreground : Stockfoto

Doctor holding test tube in foreground

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
77933002
Collectie:
OJO Images
Doctor Holding Test Tube In Foreground StockfotoGezondheidszorg en medicijnen,Close-up,Dokter,Wetenschap,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Beroep,Binnenopname,Chirurg,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Exploratie,Eén persoon,Fotografie,Hygiëne,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumapparatuur,Medisch beroep,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Ontdekking,Operatiehandschoen,Operatiekleding,Operatiemasker,Oplossing,Portretfoto,Reageerbuis,Staan,Verticaal,ZiekenhuisPhotographer Collection: OJO Images