Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor holding file in medical records room : Stockfoto

Doctor holding file in medical records room

Credits: 
Medioimages/Photodisc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
56400754
Collectie:
Photodisc
Doctor Holding File In Medical Records Room Stockfoto30-34 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Beschouwing,Binnenopname,Close-up,Concentratie,Correspondentie,Deskundigheid,Document,Documenten archiveren,Dokter,Dossier,Eén persoon,Fotografie,Gekanteld,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kleurenfoto,Lavendelkleurig,Levensstijl,Lezen,Medisch beroep,Medisch dossier,Medische kliniek,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Middelste deel,Onderdeel van,Onderzoek,Organisatie,Paars,Professioneel beroep,Rangschikken,Rapport,Tabel,Trekken,Van de zijkant,Vasthouden,Vrouwelijke dokter,Werkplek,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisPhotographer Collection: Photodisc