Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor holding file in medical records room : Stockfoto

Doctor holding file in medical records room

Credits: 
Medioimages/Photodisc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
56400754
Collectie:
Photodisc
Doctor Holding File In Medical Records Room StockfotoGezondheidszorg en medicijnen,Medisch dossier,Kliniek,Dossier,Organisatie,Dokter,Ziekenhuis,Documenten archiveren,Binnenopname,Lezen,Onderzoek,Rangschikken,Afro-Amerikaanse etniciteit,Beschouwing,Gezondheidszorg beroep,Medisch beroep,Correspondentie,Deskundigheid,Horizontaal,Levensstijl,Onderdeel van,Trekken,Vasthouden,Zelfvertrouwen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Close-up,Concentratie,Document,Eén persoon,Fotografie,Gekanteld,Kleurenfoto,Lavendelkleurig,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Middelste deel,Paars,Professioneel beroep,Rapport,Tabel,Van de zijkant,Vrouwelijke dokter,WerkplaatsPhotographer Collection: Photodisc