Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor giving patient sunspot treatment : Stockfoto

Doctor giving patient sunspot treatment

Credits: 
Image Source/Stuart Westmorland
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
166264793
Collectie:
Image Source
Doctor Giving Patient Sunspot Treatment StockfotoLaser,Oog,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Beschermende bril,Dermatologie,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Oogchirurgie,Volwassen vrouwen,Zelfvertrouwen,40-44 jaar,50-54 jaar,Aanbrengen,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Beroep,Bijstellen,Binnenopname,Bovenlichaam,Brits-Columbia,Canada,Concentratie,Deskundigheid,Dokter,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gaasverband,Horizontaal,Huidverzorging,Hygiëne,Kijken,Kijken naar,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Medische apparatuur,Medische onderzoekskamer,Mensen,Nieuwsgierigheid,Ooglapje,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Schoonheidsbehandeling,Staan,Twee personen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Verwijderen,Victoria - Canada,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Zintuiglijke waarneming,ZonnebrilPhotographer Collection: Image Source