Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor explaining diagram of heart : Stockfoto

Doctor explaining diagram of heart

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
129232152
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jamie Grill
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.769 x 3.665 px (40,38 x 31,03 cm) - 300 dpi - 6,66 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctor Explaining Diagram Of Heart Stockfoto 129232152Dokter,In de camera kijken,Uitleggen,Wit haar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Communicatie,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fel verlicht,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Individualiteit,Jersey City,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medisch diagram,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Portret,Raam,Stethoscoop,Stralende lach,Vaardigheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijke dokter,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography