Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor explaining diagram of heart : Stockfoto

Doctor explaining diagram of heart

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129232152
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.769 x 3.665 px (40,38 x 31,03 cm) - 300 dpi - 6,66 MB
Doctor Explaining Diagram Of Heart StockfotoDokter,In de camera kijken,Vrouwelijke dokter,Portret,Portretfoto,Deskundigheid,Uitleggen,Wit haar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Communicatie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fel verlicht,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Individualiteit,Jersey City,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medisch diagram,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Raam,Stethoscoop,Stralende lach,Vaardigheid,Verenigde Staten,Volwassen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography