Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining young girl : Stockfoto
Hampshire, England

Doctor examining young girl

Credits: 
Adie Bush
Bijschrift:
Hampshire, England
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
106451209
Collectie:
Cultura
Doctor Examining Young Girl Stockfoto10-11 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,Alleenstaande moeder,Beroep,Binnenopname,Bril,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Drie personen,Engeland,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Frontaal,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Hampshire,Horizontaal,Kind,Kinderarts,Kindertijd,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Lichamelijk letsel,Luisteren,Mannen,Medische onderzoekskamer,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Onderzoeken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Portretfoto,Preadolescent kind,Stethoscoop,Twijfel,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vragen,Vrouwelijk,Ziekenhuis,Ziekte,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Cultura Hampshire, England