Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining x-rays in hospital corridor : Stockfoto

Doctor examining x-rays in hospital corridor

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
151811667
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
OJO Images
Doctor Examining Xrays In Hospital Corridor Stockfoto 151811667Dokter,Röntgenfoto,Alleen Japans,Mannen,Deskundigheid,Japanse etniciteit,30-39 jaar,Onderzoeken,Aziatische en Indiase etniciteit,Medische röntgenfoto,Alleen mannen,Chirurg,Gezondheidszorg en medicijnen,Serieus,Laboratoriumjas,Radioloog,Beroep,Eén persoon,Gang,Mid-volwassen,Ziekenhuis,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Fotografie,Frontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Kliniek,Mensen,Mid-volwassen mannen,Nauwkeurig toezicht,Onscherpe achtergrond,Scherpte,Staan,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Werken,Zuid-Afrika,Zwart haarPhotographer Collection: OJO Images