Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining x-rays in hospital corridor : Stockfoto

Doctor examining x-rays in hospital corridor

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151811667
Collectie:
OJO Images
Doctor Examining Xrays In Hospital Corridor StockfotoDokter,Röntgenfoto,Alleen Japans,Mannen,Aziatische en Indiase etniciteit,Onderzoeken,Japanse etniciteit,Deskundigheid,30-39 jaar,Medische röntgenfoto,Chirurg,Alleen mannen,Gezondheidszorg en medicijnen,Serieus,Gang,Laboratoriumjas,Ziekenhuis,Radioloog,Beroep,Eén persoon,Mid-volwassen,Verantwoordelijkheid,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Fotografie,Frontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Kliniek,Mensen,Mid-volwassen mannen,Nauwkeurig toezicht,Onscherpe achtergrond,Scherpte,Staan,Vaardigheid,Verticaal,Volwassen,Werken,Zuid-Afrika,Zwart haarPhotographer Collection: OJO Images