Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining x-rays in hospital corridor : Stockfoto

Doctor examining x-rays in hospital corridor

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151811667
Collectie:
OJO Images
Doctor Examining Xrays In Hospital Corridor Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen Japans,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Chirurg,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dokter,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gang,Gezondheidszorg en medicijnen,Japanse etniciteit,Kaapstad,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mannen,Medische kliniek,Medische röntgenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Radioloog,Röntgenfoto,Scherpte,Serieus,Staan,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Werken,Ziekenhuis,Zuid-Afrika,Zwart haarPhotographer Collection: OJO Images