Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining x-rays in hospital corridor : Stockfoto

Doctor examining x-rays in hospital corridor

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
151811667
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Chris Ryan
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctor Examining Xrays In Hospital Corridor Stockfoto 151811667Dokter,Röntgenfoto,Mannen,Alleen Japans,Deskundigheid,Medische röntgenfoto,Japanse etniciteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Serieus,30-39 jaar,Chirurg,Laboratoriumjas,Alleen mannen,Beroep,Eén persoon,Radioloog,Mid-volwassen,Ziekenhuis,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Fotografie,Frontaal,Gang,Gezondheidszorg en medicijnen,Kaapstad,Kleurenfoto,Kliniek,Mensen,Mid-volwassen mannen,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Scherpte,Staan,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Werken,Zuid-Afrika,Zwart haarPhotographer Collection: OJO Images