Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining woman's neck, close-up : Stockfoto

Doctor examining woman's neck, close-up

Credits: 
Clarissa Leahy
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BF1163-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.611 x 3.673 px (99,25 x 79,06 cm) - 118 dpi - 8,08 MB
Release-informatie:
Model release
Doctor Examining Womans Neck Closeup Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,50-54 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Compleet pak,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Goed gekleed,Horizontaal,Jak,Jonge vrouw,Kleding,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Menselijk gezicht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke nek,Onderzoeken,Oordeel,Oudere mannen,Patiënt,Portretfoto,Twee personen,Vertrouwen,Zintuiglijke waarneming,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank