doctor examining woman with abdominal ultrasound : Stockfoto
Woman laying down, having abdominal ultrasound examination by doctor


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor examining woman with abdominal ultrasound

Credits: 
Thomas Tolstrup
Bijschrift:
Woman laying down, having abdominal ultrasound examination by doctor
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104509047
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 7,48 MB
Doctor Examining Woman With Abdominal Ultrasound StockfotoEcho,Doktersonderzoek,Dokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Onderzoeken,Ziekenhuis,40-44 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Binnenopname,Computer,Computermonitor,Concentratie,Dag,Denemarken,Deskundigheid,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke buik,Mensen,Odense,Onderdeel van een serie,Onderzoek,Op de rug liggen,Operatiehandschoen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Professioneel beroep,Techniek,Twee personen,Volwassen,Vrouwenkwesties,Werken,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Thomas TolstrupWoman laying down, having abdominal ultrasound examination by doctor