Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining pregnant woman in exam room : Stockfoto

Doctor examining pregnant woman in exam room

Credits: 
Sollina Images
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
98293050
Collectie:
DigitalVision
Doctor Examining Pregnant Woman In Exam Room Stockfoto30-34 jaar,Aanmoediging,Aanraken,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Dag,Dokter,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Medische onderzoekskamer,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke buik,Mensen,Mid-volwassen,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Opwinding,Prenatale zorg,San Francisco - Californië,Twee personen,Verenigde Staten,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,Vrouwelijke dokter,ZwangerPhotographer Collection: DigitalVision 2010 Steve Peixotto