Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining patients eye in doctors office : Stockfoto

Doctor examining patients eye in doctors office

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429852
Collectie:
OJO Images
Doctor Examining Patients Eye In Doctors Office StockfotoOogonderzoek,Gezichtsvermogen,Oogmeetapparaat,Bejaard,Patiënt,Dokter,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,45-49 jaar,Alleen mannen,Doktersonderzoek,Laboratoriumjas,Twee personen,60-64 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Autoriteit,Baby Boomer,Beroep,Binnenopname,Close-up,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Discussie,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Kliniek,Ledematen,Licht,Londen - Engeland,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Nieuwsgierigheid,Ongerust,Otoscoop,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Senioren mannen,Serieus,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,VolwassenPhotographer Collection: OJO Images