Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor examining patients eye in doctors office : Stockfoto

Doctor examining patients eye in doctors office

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429852
Collectie:
OJO Images
Doctor Examining Patients Eye In Doctors Office Stockfoto45-49 jaar,60-64 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Autoriteit,Baby Boomer,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Close-up,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Discussie,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezichtsvermogen,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Ledematen,Licht,Londen - Engeland,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Onderzoeken,Ongerust,Oogmeetapparaat,Oogonderzoek,Otoscoop,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Senioren mannen,Serieus,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,VolwassenPhotographer Collection: OJO Images