Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor Examining Patient : Stockfoto
Doctor examining patient.

Doctor Examining Patient

Credits: 
Wendy Connett
Bijschrift:
Doctor examining patient.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158786792
Collectie:
Moment Open
Doctor Examining Patient Stockfoto45-49 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dokter,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Grijs haar,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medische kliniek,Mensen,Naar de hartslag luisteren,Nauwkeurig toezicht,Omlaag kijken,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Raam,Serieus,Staan,Stethoscoop,Tafel,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Moment Open Wendy ConnettDoctor examining patient.