Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor checks email and text messages on cell phon : Stockfoto
wellness, connected, doctor, medical, preparation

Doctor checks email and text messages on cell phon

Bijschrift:
wellness, connected, doctor, medical, preparation
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
142024053
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Reza Estakhrian
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 9,98 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctor Checks Email And Text Messages On Cell Phon Stockfoto 142024053Mobiele telefoon,Dokter,Computer,Gezondheidszorg en medicijnen,Document,Kantoor,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Bureaustoel,Californië,Communicatie,Computeren,Concentratie,De stad Los Angeles,Desktop-pc,Deskundigheid,Dossier,Draadloze technologie,E-mail,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Middellang haar,Paardenstaart,Sms'en,Stethoscoop,Stoel,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Vrouwelijke dokter,Welzijn,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrianwellness, connected, doctor, medical, preparation