Doctor checks email and text messages on cell phon : Stockfoto
wellness, connected, doctor, medical, preparation


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctor checks email and text messages on cell phon

Credits: 
Reza Estakhrian
Bijschrift:
wellness, connected, doctor, medical, preparation
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142024053
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 9,98 MB
Doctor Checks Email And Text Messages On Cell Phon StockfotoDokter,Mobiele telefoon,Gezondheidszorg en medicijnen,Computer,Kantoor,Bureau,Document,Dossier,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Californië,Communicatie,Computeren,Concentratie,De stad Los Angeles,Desktop-pc,Deskundigheid,Draadloze technologie,E-mail,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Middellang haar,Paardenstaart,Sms'en,Stethoscoop,Stoel,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Vrouwelijke dokter,Welzijn,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrianwellness, connected, doctor, medical, preparation