Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor checking young patient's heart : Stockfoto
Doctor checking young patient's heart using stethoscope

Doctor checking young patient's heart

Credits: 
Ron Levine
Bijschrift:
Doctor checking young patient's heart using stethoscope
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
157958860
Collectie:
Digital Vision
Doctor Checking Young Patients Heart StockfotoDokter,Kind,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Ziekenhuis,Dokterspraktijk,Volwassen,40-44 jaar,8-9 jaar,Afbeelding,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Bovenlichaam,Canada,Dag,Deskundigheid,Fotografie,Glimlachen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laboratoriumjas,Meisjes,Mensen,Montréal,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënte,Plezier,Stethoscoop,Trots,Twee personen,Verticaal,Vertrouwen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke dokter,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Digital Vision Ron LevineDoctor checking young patient's heart using stethoscope