Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor and patient in doctors office : Stockfoto

Doctor and patient in doctors office

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107429841
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Martin Barraud
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctor And Patient In Doctors Office Stockfoto 107429841Dokter,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Volwassen vrouwen,Kind,Geluk,In de camera kijken,Kinderarts,Kindertijd,Portret,Doktersonderzoek,Laboratoriumjas,Discussie,Dokterspraktijk,Glimlachen,Medicijnen,Praten,8-9 jaar,Meisjes,Vertrouwen,30-34 jaar,30-39 jaar,Aanhankelijk,Afbeelding,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Kliniek,Kwetsbaarheid,Lagere schoolleeftijd,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onschuld,Saamhorigheid,Tekstveld,Twee personen,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke dokter,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images