Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor and patient in doctors office : Stockfoto

Doctor and patient in doctors office

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429841
Collectie:
OJO Images
Doctor And Patient In Doctors Office StockfotoDokter,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Volwassen vrouwen,Geluk,Kind,Doktersonderzoek,In de camera kijken,Dokterspraktijk,Glimlachen,Kinderarts,Kindertijd,Laboratoriumjas,Discussie,Portret,8-9 jaar,Medicijnen,Meisjes,Praten,Groot-Brittannië,Vertrouwen,30-34 jaar,30-39 jaar,Aanhankelijk,Afbeelding,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Kliniek,Kwetsbaarheid,Lagere schoolleeftijd,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onschuld,Patiënte,Saamhorigheid,Tekstveld,Twee personen,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke dokter,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images