Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor and nurse smiling at camera : Stockfoto

Doctor and nurse smiling at camera

Credits: Peter Cade
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152840252
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.414 x 5.121 px (28,91 x 43,36 cm) - 300 dpi - 6,51 MB
Doctor And Nurse Smiling At Camera Stockfoto 152840252Dokter,Verpleegkundige,Twee personen,In de camera kijken,Portret,Kliniek,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Bruin haar,Computer,Dag,Desktop-pc,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Dossier,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hulp,Identiteitskaart,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Operatiekleding,Overhemd,Professioneel beroep,Stethoscoop,Techniek,Tevreden,Uniform,Vasthouden,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Peter Cade