Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor about to give vaccination to young patient : Stockfoto

Doctor about to give vaccination to young patient

Credits: 
Ron Levine
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
157958870
Collectie:
DigitalVision
Doctor About To Give Vaccination To Young Patient Stockfoto40-44 jaar,8-9 jaar,Afbeelding,Arm - lichaamsdeel,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Bovenlichaam,Canada,Dag,Deskundigheid,Dokter,Dokterspraktijk,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Injecteren,Injectiepen,Kind,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laboratoriumjas,Ledematen,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Montréal,Nauwkeurigheid,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Twee personen,Vertrouwen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke dokter,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisPhotographer Collection: DigitalVision Ron Levine