Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor about to give vaccination to young patient : Stockfoto

Doctor about to give vaccination to young patient

Credits: 
Ron Levine
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
157958870
Collectie:
Digital Vision
Doctor About To Give Vaccination To Young Patient StockfotoDokter,Kind,Injecteren,Patiënt,Ziekenhuis,Arm - lichaamsdeel,Injectiepen,Meisjes,Dokterspraktijk,Betrouwbaarheid,Gezondheidszorg en medicijnen,Laboratoriumjas,Twee personen,Vrouwelijke dokter,Zelfvertrouwen,40-44 jaar,8-9 jaar,Afbeelding,Binnenopname,Bovenlichaam,Canada,Dag,Deskundigheid,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Montréal,Nauwkeurigheid,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënte,Vertrouwen,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Digital Vision Ron Levine