Dock worker tying hawser rope to pier bollard. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dock worker tying hawser rope to pier bollard.

Credits: 
David Madison
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169749531
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.006 x 3.595 px (42,38 x 30,44 cm) - 300 dpi - 6,27 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dock Worker Tying Hawser Rope To Pier Bollard StockfotoCommerciële dok,Vlak erboven,Havenarbeider,Beveiliging,Pier,Mensen,Poller,Touw,Stromend water,Plaatsen,Communicatie,Inspanning,Nieuw-Zeeland,Aangemeerd,Alleen volwassenen,Alleen één man,Eén persoon,Fotografie,Getal,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Hout,Kabeltouw,Kleurenfoto,Knopen,Reflecterende kleren,Tekst,Ten voeten uit,Volwassen,Voor anker gaan,Werkhelm,Westers schriftPhotographer Collection: Photonica David Madison