Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dock worker tying hawser rope to pier bollard. : Stockfoto

Dock worker tying hawser rope to pier bollard.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
169749531
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Madison
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.006 x 3.595 px (42,38 x 30,44 cm) - 300 dpi - 6,27 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dock Worker Tying Hawser Rope To Pier Bollard Stockfoto 169749531Commerciële dok,Vlak erboven,Pier,Havenarbeider,Poller,Mensen,Touw,Beveiliging,Stromend water,Plaatsen,Communicatie,Nieuw-Zeeland,Aangemeerd,Alleen volwassenen,Alleen één man,Eén persoon,Fotografie,Getal,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Hout,Inspanning,Kabeltouw,Kleurenfoto,Knopen,Reflecterende kleren,Tekst,Ten voeten uit,Volwassen,Voor anker gaan,Westers schriftPhotographer Collection: Photonica David Madison