Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
DIY disaster : Stockfoto
man gets a shock with his home improvements

DIY disaster

Credits: 
sturti
Bijschrift:
man gets a shock with his home improvements
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
117144601
Collectie:
Vetta
Diy Disaster StockfotoElektriciteit,Elektrische leiding,Gevaar,Huiselijk leven,Tegenslag,Elektriciën,Doe-het-zelven,Elektrische schok,Exploderen,Humor,Mensen,Noodgevallen en rampen,Dwaas,Elektrische stoel,Verbrand,Mislukking,Rook,Verzekering,Achteloos,Amateur,Binnenopname,Draad,Geschokt,Ladder,Vasthouden,Beschadigd,In de camera kijken,Portret,Vuur,40-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Baard,Bruin haar,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezichtsuitdrukking,Horizontaal,Huis interieur,Kleurenfoto,Misnoegd,Opstalverzekering,Oudere volwassenen,Overwerkt,Portretfoto,Slecht nieuws,Staan,Uitgeput,Vernieling,Verwijten,Volwassen,WoonkamerPhotographer Collection: Vetta sturtiman gets a shock with his home improvements