Disappearing skyscraper by fog and cloud : Stockfoto
Tall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Disappearing skyscraper by fog and cloud

Credits: 
d3sign
Bijschrift:
Tall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141111092
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.092 x 2.723 px (34,65 x 23,05 cm) - 300 dpi - 6,01 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Disappearing Skyscraper By Fog And Cloud StockfotoMist,Wolk,Luchtfoto,Raadsel,Wolkenkrabber,Gebouw exterieur,Stad,Bedekken,Zonder mensen,Condensatie,China,Bouwwerk,Hongkong,Weer,Architectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Milieu,StadslevenPhotographer Collection: Moment Select � 2012 Yiu Yu HoiTall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.