Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Disappearing skyscraper by fog and cloud : Stockfoto
Tall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.

Disappearing skyscraper by fog and cloud

Bijschrift:
Tall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
141111092
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Yiu Yu Hoi
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.092 x 2.723 px (34,65 x 23,05 cm) - 300 dpi - 6,01 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Disappearing Skyscraper By Fog And Cloud Stockfoto 141111092Mist,Wolk,Gebouw exterieur,Luchtfoto,Stad,Raadsel,Zonder mensen,Bedekken,Wolkenkrabber,China,Condensatie,Weer,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Fotografie,Hongkong,Horizontaal,Kleurenfoto,Milieu,StadslevenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Yiu Yu HoiTall highrise buildings shrouded in mysterious fog, Hong Kong, China.