Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Digital tablet with wheat field held over desert : Stockfoto
A visionary's idea to transform drought to agricultural fields

Digital tablet with wheat field held over desert

Credits: 
Jan Stromme
Bijschrift:
A visionary's idea to transform drought to agricultural fields
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141264787
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.328 x 3.413 px (45,11 x 28,90 cm) - 300 dpi - 9,76 MB
Digital Tablet With Wheat Field Held Over Desert StockfotoTablet-pc,Verandering,Futuristisch,Planning,Landbouw,Vasthouden,Techniek,Creativiteit,Menselijke hand,Landelijke scène,Veld,Close-up,Idee,Tarwe,newtechnology,Eén persoon,Fotografie,Buitenopname,Woestijn,Mensen,Canada,Afgelegen,Alleen mannen,Graan,Horizontaal,Menselijk lichaamsdeel,Milieubehoud,Windenergie,35-39 jaar,Alberta,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bewolkt,Dag,Horizon over land,Interactief,Kaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Onderdeel van,Stormwolk,VolwassenPhotographer Collection: Stone Jan StrommeA visionary's idea to transform drought to agricultural fields