Digital scan of a Hand : Stockfoto
Digital scan of a Hand,A person is certified.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Digital scan of a Hand

Credits: 
Yagi Studio
Bijschrift:
Digital scan of a Hand,A person is certified.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144635398
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.018 x 4.500 px (34,02 x 38,10 cm) - 300 dpi - 9,1 MB
Digital Scan Of A Hand StockfotoTechniek,Futuristisch,Vingerafdruk,Identiteit,newtechnology,Handpalm,Ontwikkeling,Vitaliteit,Aanraken,Eén persoon,Mensen,Transparant,Verbinding,Gloeien,Blauwe achtergrond,Close-up,Creativiteit,Kleurenfoto,Japan,30-34 jaar,Alleen Japans,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Japanse etniciteit,Kioto Prefectuur,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Onderdeel van,Studiofoto,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Yagi StudioDigital scan of a Hand,A person is certified.