Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Digital blood pressure monitor in use : Stockfoto
Digital blood pressure heart rate monitor in use on patient at GP surgery

Digital blood pressure monitor in use

Credits: malcolm park
Bijschrift:
Digital blood pressure heart rate monitor in use on patient at GP surgery
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154376429
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.284 x 4.284 px (36,27 x 36,27 cm) - 300 dpi - 6,6 MB
Digital Blood Pressure Monitor In Use Stockfoto 154376429Digitaal display,Stethoscoop,60-64 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Apparatuur,Bejaard,Binnenopname,Close-up,Dag,Doktersonderzoek,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Getal,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Hartmonitor,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Medische scanner,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Mensen,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Oplossing,Patiënt,Polsslag meten,Techniek,Vierkant,Volwassen,WelzijnPhotographer Collection: Photolibrary Malcolm ParkDigital blood pressure heart rate monitor in use on patient at GP surgery