Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Different time zone clocks on wall in office : Stockfoto

Different time zone clocks on wall in office

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200170419-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Paul Taylor
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
280 x 259 px (9,88 x 9,14 cm) - 72 dpi - 8,47 kB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Different Time Zone Clocks On Wall In Office Stockfoto 200170419-001Globale communicatie,Globaal,Klok,Kantoor,Muur,Tijdzone,Bureau,Variatie,Wandklok,Tijd,Communicatie,Op de rug gezien,Verbinding,Vaste telefoon,Zonder mensen,Bureaustoel,Fotografie,Op een rij,Witte achtergrond,Absentie,Afbeelding,Binnenopname,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Middelgrote groep dingen,TijdslimietPhotographer Collection: Stone