Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Detail of doctor's hand on stethoscope : Stockfoto
Close up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital

Detail of doctor's hand on stethoscope

Credits: 
David Sacks
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Close up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104117245
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 3,08 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Detail Of Doctors Hand On Stethoscope Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Close-up,Dag,Deskundigheid,Dokter,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Middelste deel,Professioneel beroep,Stethoscoop,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Werken,ZiekenhuisPhotographer Collection: The Image Bank © David SacksClose up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital