Detail of doctor's hand on stethoscope : Stockfoto
Close up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Detail of doctor's hand on stethoscope

Credits: 
David Sacks
Bijschrift:
Close up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104117245
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 3,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Detail Of Doctors Hand On Stethoscope StockfotoDokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Afrikaanse etniciteit,Stethoscoop,Ziekenhuis,Close-up,Verenigde Staten,Vrouwelijke dokter,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Middelste deel,Professioneel beroep,Vasthouden,Volwassen,WerkenPhotographer Collection: The Image Bank © David SacksClose up of black doctor's hand on a stethoscope in a hospital