Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Designer in studio measuring pant width : Stockfoto
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width

Designer in studio measuring pant width

Bijschrift:
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152264406
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Designer In Studio Measuring Pant Width Stockfoto 152264406Modeontwerper,Mode,Creativiteit,Klein bedrijf,Studio,Schilder,Bureau,Klanten geörienteerd,Kunst,Kwaliteit,Kwaliteitscontroleur,Levensstijl,Mannequin,Paspop,Verbeelding,Werkbank,Geluk,Voorbereiding,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Begeleiding,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Broek,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dienstverlening,Effectiviteit,Europese etniciteit,Eén persoon,Foto,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Mensen,Meten,Mid-volwassen,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Onafhankelijkheid,Perfectie,Planning,Plezier,Portretfoto,Raam,Seattle,Staan,Tafel,Vaardigheid,Vastberadenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,Zelfvertrouwen,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCMale fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width