Designer in studio measuring pant width : Stockfoto
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Designer in studio measuring pant width

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152264406
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10 MB
Designer In Studio Measuring Pant Width StockfotoModeontwerper,Mode,Studio,Klein bedrijf,Kwaliteit,Creativiteit,Levensstijl,Kwaliteitscontroleur,Mannequin,Paspop,Werkbank,Kunst,Schilder,Bureau,Klanten georiënteerd,Planning,Voorbereiding,Perfectie,Vaardigheid,Verbeelding,Deskundigheid,Dienstverlening,Geluk,Mensen,Plezier,Tafel,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Begeleiding,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Broek,Concentratie,Dag,Effectiviteit,Europese etniciteit,Eén persoon,Foto,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Meten,Mid-volwassen,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Onafhankelijkheid,Portretfoto,Raam,Seattle,Staan,Vastberadenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staat,Zelfvertrouwen,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCMale fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width