Designer in studio measuring pant width : Stockfoto
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width

Designer in studio measuring pant width

Credits: 
Thomas Barwick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Male fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152264406
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10 MB
Release-informatie:
Model en property release
Designer In Studio Measuring Pant Width Stockfoto30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Begeleiding,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Broek,Bureau,Concentratie,Creativiteit,Dag,Deskundigheid,Dienstverlening,Effectiviteit,Europese etniciteit,Eén persoon,Foto,Fotografie,Geluk,Horizontaal,Klanten georiënteerd,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kunst,Kunst en Nijverheid,Kwaliteit,Kwaliteitscontroleur,Levensstijl,Mannequin,Mensen,Meten,Mid-volwassen,Mode,Modeontwerper,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Onafhankelijkheid,Paspop,Perfectie,Planning,Plezier,Portretfoto,Raam,Schilder - Kunstenaar,Seattle,Staan,Studio,Tafel,Vaardigheid,Vastberadenheid,Verbeelding,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Washington staat,Werkbank,Zelfvertrouwen,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCMale fashion designer standing at workbench in studio measuring pant width