Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Designer fits garment on customer : Stockfoto

Designer fits garment on customer

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159111374
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Reza Estakhrian
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.920 x 3.690 px (41,66 x 31,24 cm) - 300 dpi - 9,32 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Designer Fits Garment On Customer Stockfoto 159111374Mode,Detailhandel,Winkelen,Amsterdam,Deskundigheid,Meetlint,Ontwerper,18-19 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Consumentisme,Driekwartlengte,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Klant,Kledingstuk,Kleurenfoto,Knot,Mensen,Meten,Nederland,Omlaag kijken,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Plezier,Trots,Twee personen,Van de zijkant,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian