Designer fits garment on customer : Stockfoto

Designer fits garment on customer

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159111374
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.920 x 3.690 px (41,66 x 31,24 cm) - 300 dpi - 9,32 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Designer Fits Garment On Customer Stockfoto18-19 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Amsterdam,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Consumentisme,Deskundigheid,Detailhandel,Driekwartlengte,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Klant,Kledingstuk,Kleurenfoto,Knot,Meetlint,Mensen,Meten,Mode,Nederland,Omlaag kijken,Ontwerper,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Plezier,Trots,Twee personen,Van de zijkant,Volwassen,Vrijetijdskleding,WinkelenPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian