Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Designer finishes a garment : Stockfoto

Designer finishes a garment

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155956463
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.467 px (44,20 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,59 MB
Designer Finishes A Garment Stockfoto40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Benen over elkaar geslagen,Beschouwing,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Deskundigheid,Dienstverlening,Driekwartlengte,Elektrische lamp,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Hout,Jurk,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Knippen,Kort haar,Lade,Mensen,Mode,Modeontwerper,Naaimachine,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oregon - Amerikaanse staat,Oudere volwassenen,Portland - Oregon,Schaar,Stoel,Vaardigheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Werken,ZittenPhotographer Collection: Iconica Reza Estakhrian