Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dentist tools on bib : Stockfoto
Dentist tool on bib

Dentist tools on bib

Credits: 
Larnce Gold
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dentist tool on bib
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
132004177
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
7.200 x 5.400 px (60,96 x 45,72 cm) - 300 dpi - 16,6 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dentist Tools On Bib StockfotoAustralië,Chirurgie,Chirurgische tang,Drie dingen,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hoekspiegel,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Medische apparatuur,Patiënt,Rubberdam,Tandartsapparatuur,Tandheelkundige gezondheid,Tandsonde,Variatie,Zonder mensen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank larnce goldDentist tool on bib