Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dentist showing an X-Ray report to a boy : Stockfoto

Dentist showing an X-Ray report to a boy

Credits: 
Glow Wellness
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
126174201
Collectie:
Glow
Max. bestandsgrootte:
5.250 x 5.250 px (44,45 x 44,45 cm) - 300 dpi - 5,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dentist Showing An Xray Report To A Boy Stockfoto20-24 jaar,20-29 jaar,4-5 jaar,Advies,Analyseren,Begeleiding,Beroep,Beschermende handschoen,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Deskundigheid,Dienstverlening,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Etniciteit,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezichtsuitdrukking,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Huisarts,Hygiëne,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Jongens,Kijken,Kijken naar,Kind,Kindertandheelkunde,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannen,Maryland - Staat,Medisch beroep,Medisch gebouw,Medische apparatuur,Medische kliniek,Medische procedure,Medische röntgenfoto,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Onderdeel van een serie,Onderzoek,Onderzoeken,Operatiehandschoen,Oplossing,Opwinding,Patiënt,Portret,Portretfoto,Positieve emotie,Professioneel beroep,Richting,Röntgenfoto,Stralende lach,Tandarts,Tandartsapparatuur,Tandartspraktijk,Tandheelkundige gezondheid,Techniek,Tevreden,Tevredenheid,Tonen,Twee personen,Uitleggen,Vaardigheid,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Vierkant,Volwassen,Vreugde,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,Wijzen,Ziekenhuis,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Glow