Dentist checking mouth of boy : Stockfoto
Dentist checking mouth of boy.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dentist checking mouth of boy

Credits: 
baobao ou
Bijschrift:
Dentist checking mouth of boy.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150651183
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 6,33 MB
Dentist Checking Mouth Of Boy StockfotoTandarts,Tandheelkundige gezondheid,Tandartsapparatuur,Gezondheidszorg en medicijnen,Kind,Doktersonderzoek,Tandartsstoel,Deskundigheid,Kindertijd,2-3 jaar,35-39 jaar,Binnenopname,Bril,China,Chinese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jongens,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mond open,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Op de rug liggen,Patiënt,Portretfoto,Shanghai,Twee personen,Vaardigheid,Vasthouden,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zorgzaamheid,Zwart haarPhotographer Collection: Moment Select yes model releaseDentist checking mouth of boy.