Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dental hygienist with patient : Stockfoto

Dental hygienist with patient

Credits: 
Thinkstock Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
86479795
Collectie:
Stockbyte
Dental Hygienist With Patient StockfotoPatiënt,Tandarts,35-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bovenklasse,Illustratie,Mannen,Mondhygiënist,Tabel,Tandartspraktijk,Tandheelkundige gezondheid,Tonen,Volwassen vrouwen,25-29 jaar,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Beroep,Binnenopname,Biomedische illustratie,Blond haar,Bruin haar,Bureaustoel,Doktersonderzoek,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hygiëne,Illustratietechniek,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Liggen,Menselijk gebit,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Op de rug liggen,Parodontitis,Staan,Stoel,Tandartsassistent,Twee personen,Volwassen,Wijzen,ZiektePhotographer Collection: Stockbyte &#169 Getty Images