Density population of Hong Kong : Stockfoto
Cityscape, night view, city life, View from peak, Hong Kong.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Density population of Hong Kong

Credits: 
Jimmy LL Tsang
Bijschrift:
Cityscape, night view, city life, View from peak, Hong Kong.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121537389
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.300 x 3.225 px (36,41 x 27,31 cm) - 300 dpi - 11,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Density Population Of Hong Kong StockfotoBevolkingsexplosie,Druk,Nacht,Stadsleven,Hongkong,Hoog standpunt,Verlicht,Stadsbeeld,Architectuur,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Kleurenfoto,Modern,Reisbestemmingen,Toren,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select � 2011 Jimmy TsangCityscape, night view, city life, View from peak, Hong Kong.